תוצאות חיפוש עבור: פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק

לוח למסירה - כאן תוכלו למצוא פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק יד 2, פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק יד שניה, פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק למסירה, פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק חינם ועוד...


חפצים למסירהמצבעיר / ישובתמונהתאריך עידכון

דיסק הרב אמנון יצחק בעיות בכשרות הבשר

אשדוד שלשום
למסירה דיסק של הרב אמנון יצחק על כשרות הבשר ובעיות בכשרות הבשר והעוף בימנו.
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

אותיות מתכת לקיר לדקורציה joy

רמת גן לפני 6 ימים
אותיות מתכת לקיר לדקורציה joy
לחצו להגדלה
שלוש אותיות מתכת לתליה על הקיר, joy
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

מנורות תיאטרון לדקורציה

חדרה לפני 30 ימים
מנורות תיאטרון לדקורציה
לחצו להגדלה
נורות תיאטרון לא תקינות . אבל יכולים לשמש כדקורציה לעיצוב או כל רעיון אחר איסוף מחדרה
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

פטישון

מעלות-תרשיחא לפני 4 ימים
פטישון
לחצו להגדלה
פטישון 600 וואט TORNADO
עובד חלש
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

ראשי פטיש וגרזן

תל אביב-יפו לפני 13 ימים
ראשי פטיש וגרזן
לחצו להגדלה
5 ראשי פויש וראש גרזן
פרטי המוסר

פטיש

ירושלים לפני 17 ימים
פטיש רופף צריך חיזוק חזק מאוד
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

פטיש

פתח תקווה לפני 21 ימים
פטיש בצב טוב רק שבור וחלק עליון של הפטיש [הברזל ] משתחרר
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

פטיש לשניצל

עפולה לפני 23 ימים
פטיש לשניצל
לחצו להגדלה
פטיש שניצלים חדש, לא היה בשימוש כלל.
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

פטיש כדורי לעבודת פח

ראש העין לפני 29 ימים
פטיש כדורי לתיקון חלקי פח מיוחדים
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים

פטיש שניצל בשרי

חיפה לפני 43 ימים
פטיש שניצל בשרי
היה בשימוש תקופה
נמסר עקב קניית חדש
פרטי המוסר
כדי לראות את פרטי המשתמש יש להרשם לאתר: הרשמה חופשית - כניסה לרשומים
עוד פטיש בשר טחון להפוך את הבשר לדק:   1